Messi, Messi - ezt üvöltve alázták meg a szurkolók Cristiano Ronaldót - videó

Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo heads the ball during the Saudi Pro League football match between al-Ittihad and al-Nassr at King Abdullah Sport City Stadium in Jeddah on March 9, 2023. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy arról beszámoltunk, a Cristiano Ronaldóval felálló al-Nasszr 1-0-ra kikapott az al-Ittihad otthonában, ezzel a portugál játékos csapata lecsúszott a tabella első helyéről a szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokságban. Az ötszörös aranylabdás dühöngve fogadta a vereséget, de megjelentek videók, ahol látszik, hogy már a meccs előtt is kimutatta a frusztráltságát, amikor Lionel Messit éltették a hazai drukkerek.

A bemelegítés végén Ronaldo előbb megpróbálta figyelmen kívül hagyni a kiáltozást, majd megpróbálta lecsitítani a szurkolókat – sikertelenül. Ezután a vállát vonta meg és geszikulált egy fintorral az arcán, ami azt mutatta, hogy úgysem tud mit tenni, tovább folytatódik a hazaiak Messi-kántálása.

Az al-Ittihad közösségi oldalán sem hagyták szó nélkül Ronaldo gólképtelenségét, egy videós bejegyzést – amelyben az egyik védő épp szereli a portugált – azzal a kérdéssel hoztak létre, hogy „Hol van Ronaldo?".