Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen elleni Európa-liga-nyolcaddöntős párharc idegenbeli első meccse előtt a magyar bajnok Ferencváros hátvédje, Botka Endre nyilatkozott a Hír TV-nek. A magyar válogatott játékosa szerint mindent megtesznek majd, hogy a magyar bajnok jó eredményt érjen el idegenben és mesélt arról is, hogy készül a meccsekre.

- mondta el Botka Endre a Hír TV-nek a Leverkusen elleni sorsolás kapcsán.

Botka Endre a Barcelona elleni BL-csoportmeccsen a Puskás Arénában Fotó: Csudai Sándor - Origo

A két csapat legutóbbi, németországi összecsapásán a csoportkörben találkozott a két együttes, és a Ferencváros ugyan vezetett Leverkusenben, de végül 2-1-es vereséget szenvedett, a budapesti visszavágón viszont 1-0-ra nyert.


- mondta el Botka azzal kapcsolatban, hogy milyen zenét hallgatnak a komolyabbb meccsek előtt.

"A Fradi egy családias közeg, ahol mindig nagy az elvárás. Az ember viszont sok szeretetet is kap.

Jó belegondolni, hogy Budapesten lesz a döntő, nagyon nagy cél lenne.

Ezen a két meccsen ki fog derülni, hogy mennyire vagyunk felkészültek.

Az, hogy itt vagyunk a nyolcaddöntőben, már egy szép eredmény, de

Minden posztra van legalább két játékosunk, és bár az utóbbi időben kulcsembereket veszítettünk, de az őket helyetesítő játékosok is felkészültek, taktikailag és fizikailag is. A játék közben fog alakulni, hogy milyen stílusban fogunk futballozni, mi mindenre fel vagyunk készülve. Bízom benne, hogy a mi akaratunk fog érvényesülni a pályán" - zárta le Botka Endre.

A Ferencváros csütörtök este 18.45 órakor a Leverkusen otthonában lép pályára az Európa-liga nyolcaddöntőjének első meccsén.