Vágólapra másolva!
Az NB I 20. fordulójában a Paks csapata a Mezőkövesdet fogadta hazai pályán. A vendégek már két góllal vezettek, amikor a második félidőben a paksi szurkolók régi kedvence, Böde Dániel is pályára lépett.

Február 14-en jelentette be a Paks, hogy meneszti Waltner Róbertet és újra Bognár Györgyöt nevezte ki a csapat vezetőedzőjének. A klubvezetés és az új tréner közös döntése révén pedig Böde Dániel ismét az első osztályú csapathoz tartozik.

Böde tavaly szeptember óta csapatmenedzserként is tevékenykedett a Tolna vármegyei klubnál, de Bognár György visszatérésével jól járt, hiszen újra az NB I-es csapatban futballozhat. A rutinos csatárt tavaly októberben súlyosan megbüntette az MLSZ,

mert az NB III-as Paks II-Újpest FC II meccsen egy fejbárbaj után lent maradt a földön, majd trágár kifejezésekkel illette a bírót.

Böde Dániel pályára lépett a paksi csapatban Forrás: paksifc.hu

A Mezőkövesd csapata elleni meccs második félidejében lépett pályára a korábbi magyar válogatott csatár.

A hazaiak ekkor már kétgólos hátrányban voltak a tolna megyei csapat ellen.

A 36 éves Böde a Ferencvárosban 200 élvonalbeli találkozón elért 89 góljával Nyilasi Tibor (243/132) óta a fővárosi zöld-fehérek legeredményesebb játékosa. A Paksban 230 NB I-es mérkőzésen 49 gólt szerzett. Böde kétszer volt a Paks, ötször a Ferencváros legeredményesebb játékosa, 2015–2016-ban pedig az NB I gólkirálya.