Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Sorsoltak a labdarúgó Európa-ligában, a Ferencváros a német Bayer Leverkusennel találkozik majd a nyolcaddöntőben. Természetesen nem ez volt az egyetlen fontos, vagy éppen szórakoztató esemény pénteken. Mutatjuk, mik voltak a legérdekesebb sporthírek február 24-én!

Deréktől lefelé lebénult a sportolónő a bosszúból elkövetett brutális ütés után. Íme, Dani Czernuszka-Watts története, akinek az ügyében döntött a bíróság.

Dani Czernuszka-Watts lebénult Forrás: instagram.com/wheel_dani7

A Barcelona Manchester United elleni búcsúja még pénteken is nagy sláger volt. Xaviék kiesése a "mémkészítőket" is megihlette. Jöjjenek a legjobbak.

Nem túlzás az állítani, hogy a nap legfontosabb eseménye - magyar szempontból mindenképp - az Európa-liga sorsolása volt. Az eseményen - amelyet élőben közvetítettünk - kiderült, hogy a Ferencváros a német Bayer Leverkusennel találkozik a nyolcaddöntőben. Hogy jó ellenfelet kapott-e a Fradi? Erről beszélgettünk a a Szpíker Korner podcastműsorában.

Gera Zoltán a Bayer Leverkusent húzta a Fradinak Forrás: AFP/Fabrice Coffrini



Pénteken este elkezdődött az NB I 21. fordulója: a Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott a Mezőkövesd otthonában, így a fővárosi csapat továbbra is kieső helyen áll.

Az evezésben olimpiai aranyérmes Matt Gotrel ezúttal vitorlázásban próbálta ki magát, ám egy szerencsétlen eset után majdnem az életét vesztette. Társai mentették ki a vízből a fuldokló sztárt.

Meghalt Slim Borgudd Forrás: Origo



Sajnos ez a nap sem telt haláleset nélkül: 76 éves korában elhunyt a korábbi Forma-1-es pilóta és zenész, Slim Borgudd.

Mindent egy helyen az Eb-ről