Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Vasárnap is sok érdekes esemény történt a sportvilágban. Magyar sportedző ellen indult nyomozás kiskorúakat érintő szexuális zaklatás miatt és botrány tört ki a magyar kosárlabda-válogatott vb-selejtező mérkőzésén. A Fradi újabb nagy lépést tett a bajnoki cím felé, viszont az Újpest és a Chelsea továbbra is szenved. Mutatjuk, mik voltak a legérdekesebb sporthírek február 26-án!

Magyar sportedző ellen zajlik nyomozás kiskorúakat érintő szexuális zaklatás miatt. A hírek szerint az idehaza sportedzőként dolgozó férfi számos alkalommal kényszerítette szexuális cselekményekre a kisgyerekeket, emiatt jelenleg bűnügyi eljárás és nyomozás van folyamatban ellene.

Múlt pénteken bombaként robbant a hír, hogy a szerb irányító, Petar Nenadic távozott a Magyar Kupa-címvédő Telekom Veszprém kézilabdacsapatától. A játékos, aki ellen fegyelmi eljárás zajlott, a közösségi oldalán üzent a szurkolóknak.

Egészen elképesztő jelenetsor játszódott le a magyar férfi kosárlabda-válogatott Bosznia-Hercegovina elleni világbajnoki selejtezőjén, ugyanis a bosnyákok görögtűzzel dobálták meg a magyar szurkolókat a szombathelyi kosárlabda-csarnokban.

Ami a futballmeccseket illeti, a labdarúgó NB I-ben a címvédő és listavezető Ferencváros magabiztosan nyert a Debrecen ellen, ám sérülés miatt elvesztette az egyik kulcsjátékosát a Bayer Leverkusen elleni Európa-liga-mérkőzés előtt. Az Újpest FC viszont hiába vezetett már két góllal is a Kecskemét otthonában, drámai meccsen, a 95. percben elbukta a győzelmet.

A Manchester United hat év után ismét trófeát nyert, miután az angol labdarúgó Ligakupa döntőjéban 2-0-ra legyőzte a Newcastle United csapatát a Wembley Stadionban. A keretét több száz millió euróért megerősítő Chelsea továbbra is megdöbbentően gyengén teljesít, ezúttal a Tottenham Hotspur csapatától kapott ki az angol labdarúgó-bajnokságban.

Mindent egy helyen az Eb-ről