Élő adásban sz.rnak nevezte a Manchester City-t a legendás angol focista - videó

Liverpool FC v Real Madrid - UEFA Champions League Final 2021/22 players France England UK Liverpool FC Real Madrid Peter Crouch Waist up One person UEFA Champions League final match May Paris Horizontal SPORT FOOTBALL MATCH UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL ST
Peter Crouch prior the UEFA Champions League final match between Liverpool FC and Real Madrid at Stade de France on May 28, 2022 in Paris, France. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A korábbi angol válogatott csatár, Peter Crouch a Liverpool-Real Madrid BL-rangadó idején az Anfield Roadon dolgozott televíziós szakértőként, és az egyik félresikerült mondata miatt kínos helyzetbe került.

A Liverpool korábbi támadója a BT Sport csatorna szakértőjeként a pálya mellől elemezte a látottakat. A beszélgetés során szóba került a Premier League-címvédő Manchester City és Crouch szájából nem az hangzott el, amit a legtöbben vártak. Az egykori csatárnak vélhetően megbotlott a nyelve, így City helyett Shitty-t (sz.r) mondott, ami azonnal felkeltette a tv-nézők figyelmét.

A közösségi médiában a futballrajongók közül többen is reagáltak az esetre és vicces kommenteket posztoltak a kínos nyelvbotlás után.

írta egy kommentelő. "Csak annyit mondott, hogy a Manchester sz.r" - posztolta egy másik.

Forrás