Megdöbbentő, drámai szavakat írt Lendvai Miklós gyerekeinek anyja

FBL-HUNGARY VS ESTONIA Horizontal
Hungarian Miklos Lendvai (R) fights for the ball with Estonian Andres Oper during their friendly match at Budapest's Ulloi Road stadium, Hungary, 19 November 2003. AFP PHOTO ATTILA KISBENEDEK (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfőn tragikus hirtelenséggel meghalt a korábbi magyar válogatott labdarúgó, Lendvai Miklós. Az egykori futballista párja a közösségi médiában megható üzenetben búcsúzott a 47 éves sportolótól.

A 23-szoros magyar válogatott Lendvai, aki a nemzeti csapattal az 1996-os atlantai olimpián is szerepelt, többévnyi edzősködés után az apósa építőipari vállalkozásában találta meg a számításait, de a családja volt a mindene, párjával öt gyereket neveltek. Az egykori futballista párja a Facebookon szívszorító üzenetben búcsúzott szerelmétől.

"Mi jár a fejemben?

hanem még felérek Pestre, hogy átölelhessem, és elmondjam, amit nem is tudom, hogyan lehetett volna úgy elmondani, hogy ne törjem össze a szívét! Az internet gyorsabb volt" - utalt arra, hogy lánya az internetről tudta meg a szörnyű hírt.

A gyerekek miatt, a szülők miatt, segítsetek, de soha ne ártsatok! Emlékezzetek arra a Lendvai Mikire, aki mindig felszántotta a pályát, aki hírnevét vitte ennek a városnak, amikor kijutott az olimpiára, aki ott lehetett a válogatottban, aki annyi örömöt okozott Nektek! Tudom, min ment keresztül a sikerért, néha méltatlan helyzetbe kerülve. Hirtelen volt? Lehet. De jó szíve volt. És változást akart. A maga módján, de jót akart. Nagyon is" - olvasható a posztban.