A sérült Pogbát szidja a Juventus legendás focistája

Juventus v AC Monza - Serie A Juventus v Monza - Serie A Monza turin torino juve juventus allianz stadium serie a soccer SPO Paul Pogba Horizontal FOOTBALL
Paul Pogba (Juventus) during the Serie A Football match between Juventus and Monza at Allianz Stadium, on 29 January 2023 in Turin, Italy (Photo by Alberto Gandolfo/NurPhoto) (Photo by Alberto Gandolfo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus legendás futballistája, Marco Tardelli keményen kritizálta a sérüléssel küzdő Paul Pogbát, amiért síelni ment, miközben a torinói klub hatalmas gondokkal küzd.

A világbajnok francia középpályás tavaly nyáron tért vissza a Manchester Unitedtől a Juventushoz, azonban elhúzódó térdsérülése miatt még nem léphetett pályára. Ennek ellenére Pogba decemberben vidáman síelgetett és a közösségi médiában fotókat osztott meg arról, milyen jól érzi magát a szabadidejében.

A Juve korábbi hátvédje, a most 68 éves Marco Tardelli egyáltalán nem volt elragadtatva attól, hogy Pogba síeléssel tölti az idejét, miközben a torinói sztárcsapat - amelytől nemrégiben 15 pontot levontak az olasz bajnokságban - problémákkal küzd.

"Pogba tavaly áprlis óta nem játszott - akkor még a Manchester United focistája volt. Ez most probléma a Juve számára, mert nem tudni, mikor tér vissza, és azt sem tudni, mit akar csinálni.

bírálta a francia válogatott focistát Tardelli.

tette hozzá a Juventus játékosaként BEK- és UEFA-kupa-győztes legenda.