Brutális erejű szabadrúgásgólokkal sokkolta a kapust a brazil szörnyeteg - videó

MINEIRO 2023, ATLETICO MG X DEMOCRATA SL 2483 Horizontal
MG - Belo Horizonte - 02/08/2023 - MINEIRO 2023, ATLETICO MG X DEMOCRATA SL - Hulk player of Atletico-MG during a match against Democrata at the Independencia stadium for the Mineiro 2023 championship. Photo: Fernando Moreno/AGIF (Photo by Fernando Moreno / AGIF / AGIF via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atletico Mineiro brazil válogatott sztárja, Hulk két hatalmas szabadrúgásgólt lőtt a Democrata elleni mérkőzésen. Második találata bombaerősre sikeredett, a labda 119 km/órás sebességgel vágódott az ellenfél kapujába.

A 36 éves Givanildo Vieira de Souza, aki erős testfelépítése miatt a népszerű Marvel-szuperhős, Hulk után kapta a becenevét, a Democrata elleni mérkőzésen kétszer is megvillantotta félelmetes erejű bal lábát. A 49-szeres brazil válogatott futballista a 13. és a 35. percben is szabadrúgásból talált a kapuba: első gólját mintegy 40 méterről szerezte, a másodikat pedig a 16-os előteréből.

Utóbbi kifejezetten emlékezetesre sikeredett, ugyanis a labda 119 km/órás sebességgel vágódott a léc alá, a kapusnak semmi esélye sem volt a védésre.

Hulk már 350 gólt szerzett pályafutása során, a brazil válogatottban legutóbb 2021 szeptemberében, a Peru elleni vb-selejtezőn lépett pályára.