Vágólapra másolva!
Az AC Milan 41 éves sztárja, Zlatan Ibrahimovic pénteken, a Torino elleni olasz bajnoki mérkőzésen hosszú idő után újra pályára léphet.

Olasz sajtóhírek szerint Ibrahimovic ott lesz a keretben a Torino elleni mérkőzésen, mindazok után, hogy tavaly nyáron térdműtéten esett át. A svéd csatár semmit sem vesztett az önbizalmából, és a szokásos magabiztosságot mutatva, jellegzetes stílusában nyilatkozott a meccs előtt.

"Még mindig Isten vagyok, még mindig az első helyen állok, most visszatértem, és a helyzet megváltozik. Annyi mindent szeretnék megtenni még, amire az elmúlt hét-nyolc hónapban nem volt lehetőségem. Válságban van a csapat? Nem aggódom, ezek normális pillanatok egy szezonon belül.

magyarázta Ibrahimovic.

A távolléte során az ellene megfogalmazott kritikákra reagálva megjegyezte:

Az AC Milan tavaszi Bajnokok Ligája-keretéből ugyan kimaradt a rutinos támadó, de a bajnokságban minden bizonnyal játszhat és tapasztalatával sokat segíthet a címvédőnek, amely nem a legszebb időszakát éli mostanság. Stefano Pioli együttese 21 forduló után csak a hatodik helyen áll a Serie A-ban, legutóbbi három bajnokiját egyaránt elveszítette.

Forrás