Kiderült, Pogba mikor játszhat újra a Juventusban

Juventus v AC Monza - Serie A Juventus v Monza - Serie A Monza turin torino juve juventus allianz stadium serie a soccer SPO Paul Pogba Horizontal FOOTBALL
Paul Pogba (Juventus) during the Serie A Football match between Juventus and Monza at Allianz Stadium, on 29 January 2023 in Turin, Italy (Photo by Alberto Gandolfo/NurPhoto) (Photo by Alberto Gandolfo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője szerint régóta sérült játékosa, Paul Pogba kedden a Torino elleni városi rangadón visszatérhet a labdarúgópályára.

A franciák világbajnok középpályása tavaly nyáron szerződött másodszor a Zebrákhoz, azóta azonban különböző sérülései miatt tétmérkőzésen még nem tudott pályára lépni a torinói együttesben. A 30 éves játékosnak szeptemberben porcműtétet végeztek a térdén, emiatt a november-decemberi katari világbajnokságról is lemaradt.

Paul Pogba hamaros bemutatkozhat régi-új csapatában Forrás: NurPhoto via AFP/Alberto Gandolfo/NurPhoto/Alberto Gandolfo

Régi-új csapatában eddig egyszer, január 29-én a Monza elleni 2-0-s vereség alkalmával ült a kispadon, de akkor nem kapott lehetőséget.

- jelentette ki a tréner.

A francia játékos 2012 és 2016 között már volt a Juventus alkalmazottja, 178 mérkőzésen 34 gólt szerzett a torinóiaknál, akikkel az olasz bajnokságot négyszer, az Olasz Kupát és Szuperkupát pedig kétszer-kétszer nyerte meg, 2015-ben pedig Bajnokok Ligája-döntőt vívott.