Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő UC Sampdoria tulajdonosa, Massimo Ferrero élete során nem az első alkalommal kapott pisztolygolyót egy borítékban, utalva arra, hogy a csapat szurkolói a halálát kívánják.

A 21 forduló után mindössze 10 ponttal az utolsó előtti helyen álló genovai klubnak Ferrero korábban az elnöke volt, ám a színészként, filmproducerként és vállalkozóként is tevékenykedő üzletembert 2021-ben letartóztatták, ami miatt lemondott a posztjáról.

Ezután lett a hatalmas adóssággal rendelkező csapat tulajdonosa, amelyre egyre nagyobb eséllyel 12 év után ismét a másodosztály vár,

ezt pedig nem nézik jó szemmel a szurkolók.

Ferrero arról számolt be, hogy egyesek ezt úgy jelzik, hogy az otthonába postáznak lövedékeket, amellyel őt és a korábbi elnök Edoardo Garronét fenyegetik meg.

„Három évvel ezelőtt a firenzei otthonomba küldött két golyóval jelezték, hogy meg akartak ölni. Később egyet küldtek a római házamba is, és

– nyilatkozta Ferrero. – Megkérem a rajongókat, hogy ne fenyegetőzzenek, és ezt nem azért mondom, mert félek. 70 éves vagyok és meg akarnak ölni?

A csapatnak a Serie A-ban kell maradia, és a vezetőedző [Dejan Stankovic] és a srácok is mindent megtesznek érte.