Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a hétfőn menesztett Waltner Róbert helyét Bognár György veszi át a kispadon.

Bognár Györgyöt az előző szezonban az év edzőjének választották az NB I-ben, azonban nyáron nem hosszabbította meg a Pakson lejárt szerződését, visszatért korábbi sikerei helyszínére, és elvállalta a szakmai munka irányítását az MTK Budapest NB II-es csapatánál.

A kék-fehérekkel remekül kezdte a szezont, azonban október végén sorozatban hat nyeretlen bajnoki után a klubvezetés menesztette a csapat éléről.

Visszatért Paksra Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Paksi FC honlapján kiemelik, hogy a régi-új vezetőedző 270 nap után tért vissza, segítői pályaedzőként Ifj. Bognár György, Kiss Tamás és Gévay Zsolt, kapusedzőként Csernyánszki Norbert lesznek.

Bognár György 2020 szeptembere és 2022 májusa között hatvankét mérkőzésen vezette a Paksi FC-t, akkor majdnem két teljes szezonban alatt 148 gólt lőtt a Tolna vármegyei csapat, amely az előző szezonban egészen a Magyar Kupa-döntőig menetelt.

Mindent egy helyen az Eb-ről