Vágólapra másolva!
Olasz sajtóértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Internazionale élénken érdeklődik a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik iránt.

Korábban olyan olasz sztárcsapatok érdeklődéséről lehetett hallani, mint az AC Milan vagy épp a Napoli, a Calciomercato információi szerint pedig most az Internazionale figyelmét is felkeltette az RB Leipzig magyar futballistája.

A lap beszámolója szerint az Inter nyáron megválhat Hakan Calhanoglutól, a milánóiak pedig a 22 éves magyar játékost nézték ki a török válogatott középpályás pótlására. Calhanoglut még másfél éves szerződés köti az olasz együtteshez, így idén nyáron még átigazolási díjat kaphatnak érte.

A Lipcse 35 millió euróért válna meg Szoboszlitól, de az sem kizárt, hogy Calhanoglut is bevonnák az üzletbe,

így a török focista mellett némi pénzt adnának az idényben 28 tétmérkőzésen három gólt és 13 gólpasszt jegyző magyar támadóért.

Dominik Szoboszlai iránt újabb sztárcsapat érdeklődik Forrás: NurPhoto via AFP/Foto Olimpik/NurPhoto/Foto Olimpik

Szoboszlai ügynöke, Esterházy Mátyás az M4 Sportnak úgy fogalmazott, hogy a januári átigazolási időszakban biztosan nem cserél csapatot a magyar játékos, így legkorábban nyáron lehet aktuális a klubváltás kérdése.