Vágólapra másolva!
A pénteki nap elsősorban a Ronaldókról szólt, hiszen mind a portugál, mind a brazil focista komoly bejelentést tett, de a hatalmas melleiről beszélő golfozónő és egy Bajner Bálint távozása is színesítette az eseményeket.

Cristiano Ronaldo meglátogatta a Szaúd-Arábiában megrendezett Spanyol Szuperkupa döntőjére készülő Real Madrid edzését, az egykori társai és Carlo Ancelotti pedig örömmel fogadták az ötszörös aranylabdást.

A kétszeres világbajnok brazil Ronaldo bejelentette, hogy negyedszer is megházasodik, ezúttal egy karibi nyaralás során jegyezte el barátnőjét, Celina Locksot, akivel hat éve alkot egy párt.

Ronaldo ismét megnősül Forrás: Agęncia Estado via AFP/Copyright © Agęncia Estado. Todos os direitos reservados/Ricardo Trida

Zambia egyik legnagyobb futballhősét, Philemon Mulalát saját kutyái harapták halálra az otthonában, holttestére a felesége talált rá.

Nem tartott igényt a dél-afrikai Kaizer Chiefs Bajner Bálintra. A 31 éves, trollok által felkapott focista egyhónapos próbajátékon vett részt a csapatnál, azonban végül nem kapott szerződést az együttestől.

A Barcelona focicsapata beperelte a spanyol bajnokság vezetőségét, miután az nem engedélyezte a klubnak, hogy 15 százalékkal megnövelje a bértömegét. A katalán klub elnökségének egy korábbi levelezéséből kiderül, hogy a jogi osztály vezetője Lionel Messit "csatornapatkánynak", Geread Piquét pedig "rohadéknak" tartotta.

Paige Spiranac a közösségi médiában került szóváltásba Forrás: _paige.renee/Instagram

A közösségi médiában keveredett vitába a világ legszexibb sportolónője, Paige Spiranac a szóváltás során a hatalmas melleit is megemlítette.