Münchenből pótolná a sérült Eriksent a Manchester United

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT JOY RAISED FIST
Bayern Munich's Austrian midfielder Marcel Sabitzer celebrates scoring the 5-0 goal during the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, southern Germany on October 16, 2022. (Photo by CHRISTOF STACHE / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
A német és az angol Sky szerint is szeretné leigazolni a Manchester United a Bayern München osztrák középpályását, Marcel Sabitzert.

Miután kiderült, hogy a csapat dán középpályása, Christian Eriksen legalább áprilisig nem játszhat, középpályást keresnek az angolok. A Bayernben peremembernek számít az osztrák focista, akit kölcsönbe és végleg is elengedne a klub.

Marcel Sabitzer pótolhatná Eriksent Forrás: AFP/Christof Stache

A United a kölcsönt szeretné, ugyanis a játékosnak még két és fél évig érvényes szerződése van. Sabitzer 2021 nyarán igazolt Lipcséből a Bayernhez, de ebben a szezonban csak hét bajnokin kezdett.

A 28 éves focista pályafutása során szerepelt már védekező és támadó középpályásként is, de szélsőként és támadóként is.

Eriksen a Reading elleni FA-kupa-meccsen sérült meg, Andy Carroll brutális belépője nyomán, amiért az angol játékos még lapot sem kapott. A dán középpályás mankókon hagyta el az Old Traffordot, Erik ten Hag, a csapat menedzsere pedig azóta megerősítette, hogy hosszú kihagyás vár a játékosra.