Messi után a grúz Maradona is óvszerdobozra került - kép

SSC Napoli v Villarreal CF - Frendly Khvicha Kvaratskhelia SSC Napoli Villarreal CF Stadio Diego Armando Maradona Pre-season Frendly Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Serie A Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Foot
Khvicha Kvaratskhelia of SSC Napoli during the Frendly match between SSC Napoli and Villarreal CF at Stadio Diego Armando Maradona Naples Italy on 17 December 2022. (Photo by Franco Romano/NurPhoto) (Photo by Franco Romano / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Napoli grúz támadója, Khvicha Kvaratskhelia az idei szezonban robbant be a köztudatba, de nem csak Nápolyban, hanem a hazájában is megőrülnek érte. Gyakorlatilag mindent a fiatal szélsővel reklámoznak, többek között még az óvszert is.

A Napoli nyáron bombaüzletet kötött a grúz szélső leigazolásával, aki 13 bajnokin eddig hat gólt szerzett és hét gólpasszt adott a Serie A-ban. Az Aiisa Condomson nevezetű óvszermárka is kihasználta a Napoli 21 éves támadójának népszerűségét és a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a termékét, amelynek csomagolásán Kvaratskhelia arcképe látható.

Az ötlet sok grúz szurkolónál kiverte a biztosítékot, mondván tiszteletlenség volt a cég részéről óvszereken mutogatni a grúz válogatott játékost. A közösségi médiában azonban sok Napoli-szurkoló viccesnek találta a kezdeményezést. Nem ez első eset egyébként, hogy a cég ismert futballistával próbálja eladni a termékeit, a világbajnokság után például Lionel Messi vb-trófeára adott ikonikus csókjával dobtak piacra óvszereket.