16 perc alatt bohócot csinált magából a katari foci-vb botránybírója - videó

FC Barcelona V RCD Espanyol - La Liga FC Barcelona Barcelona RCD Espanyol la liga 2022 Spotify Camp Nou Mateu Lahoz One Person Three quarter lenght Spotify Camp Nou Stadium December 31st 2022 Gongora/NurPhoto Horizontal REFEREE
The referee Mateu Lahoz showing a yellow flag during the La Liga match between FC Barcelona v RCD Espanyol at Spotify Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, on December 31st, 2022. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Spanyol Kupában megrendezett Linares-Sevilla mérkőzést a katari foci-vb leggyengébb bírója, Mateu Lahoz vezette. A spanyol játékvezető ezen a meccsen se hazudtolta meg önmagát, már a 16. percben kiállította a Sevilla edzőjét, Jorge Sampaolit.

A katari világbajnokságon Mateu Lahoz a Hollandia-Argentína negyeddöntőben igazi ámokfutást rendezett, vb-rekordot jelentő 17 sárga és 1 piros lapot osztott ki a találkozón. A spanyol játékvezető a La Ligában megrendezett Barcelona-Espanyol meccsen is a középpontba került, akárcsak legutóbb, a szerdai Linares-Sevilla Spanyol Kupa-mérkőzésen.

Lahoz már a 16. percben érdekes döntést hozott, ugyanis kiállította a Sevilla edzőjét, Jorge Sampaolit.

Ezt még a harmadosztályú Linares csapata sem hagyta szó nélkül, az együttes közösségi oldalán humoros bejegyzéssel gúnyolódtak a bírón.

írták a Twitter-oldalukon.