Megszólalt a Barcelona szexuális zaklatással vádolt legendás focistája

Cameroon v Brazil: Group G - FIFA World Cup Qatar 2022 NurPhoto General News Qatar22 Sport Qatar2022 Soccer worldcup22 Soccer Match worldcup2022 Dani Alves Cameroon Brazil Doha Qatar December 2 2022 Foto Olimpik/NurPhoto Horizontal BRA WORLD CUP
Dani Alves (BRA) during the World Cup match between Cameroon v Brazil , in Doha, Qatar, on December 2, 2022. NO USE POLAND (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Dani Alves ellen szexuális zaklatás miatt nyomoz a rendőrség, miután december 30-án hajnalban egy barcelonai szórakozóhelyén egy lány miatta riasztotta a hely biztonsági embereit. A brazil futballista reagált a vádakra.

A vádak szerint december 30-án történt az állítólagos zaklatás a Sutton nevű éjszakai bárban Barcelonában. A Nemzeti Sport megírta, hogy a futballista egyertelműen elutasítja a vádakat és mindent tagad.

Nem tudom, ki ez a nő. Ha bemegyek egy mellékhelyiségbe, nem kérdezem meg, ki van ott. Sohasem megyek közel kéretlenül senkihez sem, hogyan tehetnék ilyet egy nővel? Az Isten szerelmére, nem tettem ilyet!" - jelentette ki határozottan Alves, aki nagyon bosszús, mert a családja szenved leginkább a helyzet miatt.

tette hozzá a 39 éves hátvéd, aki éveken át futballozott a Barcelonában, jelenleg a mexikói UNAM labdarúgója.