Drogot csempészett, letartóztatták az Arsenal korábbi focistáját

179338542 Horizontal
Celtic's forward of Ireland Anthony Stokes gestures in front of Referee Wolfgang Stark during the Champions League football match AC Milan vs Celtic Glagow on September 18, 2013 at San Siro Stadium in Milan. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo by GIUSEPPE CACACE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Arsenal és a Celtic korábbi futballistáját, Anthony Stokes-t letartóztatták, miután kiderült, hogy az autója kesztyűtartójában drogot rejtegetett.

A korábbi ír válogatott játékost - aki pályafutása során rengeteg klubban, többek között az Arsenalban és a Celtiben is megfordult - Dublinban, egy rövid autós üldözés után kapta el a rendőrség, amely 4 ezer font értékben talált drogot a kocsija kesztyűtartójában. A futballista a társával együtt, miután kiszálltak az autóból, futva próbáltak elmenekülni, de nem jutottak messzire és rövidesen letartóztatták őket.

A balhés focistának nem ez volt az első botránya, korábban maga is elismerte, hogy zaklatta volt barátnőjét, majd nem jelent meg a bíróság előtt az ítélethirdetésen, ezért a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene.

Forrás