Bizalmas információkat leplezett le, kirúgták a Bayern edzőjét

Berlin May 19, 2018, firo, football, 1st season 2017/2018, DFB Cup, final in Berlin, cup final, FCB, Bayern Munich - Eintracht Frankfurt firo cup final FCB spo Bayern Munich - Eintracht Frankfurt Berlin DFB cup final in Berlin season 2017 2018 Square FOOT
firo : 05/19/2018, football, season 2017/2018 DFB Cup, final in Berlin, cup final, FCB FC Bayern Munich Munich - SGE Eintracht Frankfurt 1:3. Cup winner Frankfurt, Manuel NEUER, Bayern, warming up, with TAPALOVIC (Photo by firo sportphoto /J?rgen Fromme / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern München labdarúgócsapata menesztette Toni Tapalovic kapusedzőt, miután az edzői stábon belüli beszélgetéseket kiszivárogtatta a játékosoknak.

A 42 éves német szakembert hétfőn rúgták ki a bajor klubtól, de német sajtóhírek szerint közte és Julian Nagelsmann vezetőedző között műr hónapok óta érezhető volt a feszültség.

A korábbi Schalke-játékos Tapalovic

Manuel Neuer vőfélye volt a kapus esküvőjén és 2011 óta dolgozik a Bayernnél – épp mióta Neuer is odaigazolt a gelsenkircheniektől.

Sokak szerint a kettejük közötti erős kötődés is segítette a világbajnok focista fokozatos fejlődését. A kapcsolatuk azonban túlságosan is szorosnak bizonyult, mert olyan információkat árult el Neuernek és a többieknek, aminek az edzői stábon belül kellett volna maradnia.

Neuer a közösségi oldalán köszönte meg Tapalovicnak az elmúlt éveket, de Hasan Salihamidzic sportigazgató is szép szavakkal búcsúzott el a kapusedzőtől.