Vágólapra másolva!
Törökországban zajló edzőtáborában, kedden 4–0-ra kapott ki a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a kolozsvári Universitatea Cluj csapatától.

A DVSC meccsről szóló tudósításából kiderül, hogy a találkozó előtt egész nap zuhogott az eső, igencsak felázott volt a talaj - derült ki a Nemzeti Sport oldaláról.

Nagy vereség lett a meccs vége Forrás: DVSC

A 4. percben a Cluj 8 méteres fejessel szerezte meg a vezetést (1–0), és a 28. percben tovább nőtt a különbség, sarokrúgás-kombinációnak köszönhetően (2–0). Alig telt el öt perc, jött az újabb Cluj-találat, nagy védelmi hiba miatt gyakorlatilag csak az üres kaput kellett bevennie a romániai gárdának (3–0).

Felkészülési meccsek:

Debreceni VSC–Universitatea Cluj (román) 0–4 (0–3)
DVSC: Megyeri – Bévárdi, Romancsuk, Deslandes, Ferenczi – Varga J., Baráth P. – Dzsudzsák, Szécsi, Sós – Dorian Babunski. Cserék: Gróf, Bódi, Neofytidis, Dreskovic, Manrique, Dieye, Baranyai, Loukili, Lagator.
Gólszerző: Fülöp, Miron, Thiam, Haita.

Zalaegerszegi TE FC–Hartberg (osztrák) 2–1 (1–0)
Zalaegerszeg (zárt kapuk mögött)
ZTE: Demjén (Gyurján M.) – Huszti A., Mocsi, Csóka, Bedi – Szendrei N., Németh E., Tajti (Szankovics), Gergényi – Németh D., Szalai. 60. perctől: Gyurján M. (Németh E.) – Lesjak, Safranov, Kovács B., Májer – Krívotsuk, Szankovics (Boros) – Klausz, Meshack, Manzinga (Papp Cs.) – Ikoba (Gergely B.)
G: Szendrei N., Boros, ill. Kriwak