Vágólapra másolva!
A francia SCO Angers marokkói válogatott középpályása, Azzedine Ounahi elutasította az angol bajnokságban szereplő Leeds ajánlatát, akik huszonötmillió eurót kínáltak volna a játékosért.

A francia L'Équipe forrásai szerint a marokkói válogatott középpályásért, Azzedine Ounahiért bejelentkezett az angol Leeds, de a játékos visszautasította az ajánlatot.

Ounahi a katari világbajnokság egyik kiemelkedő játékosa volt, és a marokkói csapat történelmet írt azzal, hogy az első afrikai csapatként bejutott a torna elődöntőjébe. A középpályás jelenleg a francia Angersben futballozik, amely jelenleg a Ligue 1 utolsó helyén áll. A klub elnöke, Saïd Chabane pedig nem akarja elengedni a játékost.

Azzedine Ounahit nem érdekli a Leeds Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Fareed Kotb

A világbajnokság után Ounahi Európa-szerte felkeltette a klubok érdeklődését. Eleinte a Leicester Cityt és a Barcelonát lehetett hallani, de a L'Équipe szerint a Napoli már 15 millió eurós ajánlatot is tett a játékosért,

míg a Leeds 25 millió eurót szánna a középpályásra. Ounahit azonban nem érdekli az angol csapat.

A La Ligában szereplő Almería is érdeklődik a marokkói válogatott iránt, de a spanyol klub nem hajlandó 10 millió eurónál többet költeni bónuszok nélkül.