Aranylabdás csapattársat kaphat Madridból Cristiano Ronaldo

Liverpool FC vs Real Madrid - UEFA Champions League final Football,Liverpool FC,Liverpool FC vs Real Madrid,Real Madrid,So Horizontal
PARIS, FRANCE - MAY 28: Karim Benzema (L) and Luka Modric (R) of Real Madrid interact during UEFA Champions League final match between Liverpool FC and Real Madrid at Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France on May 28, 2022. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Szaúdi lapértesülések szerint az aranylabdás Luka Modric lehet a Cristiano Ronaldót decemberben megszerző al-Nasszr futballcsapatának következő nagy igazolása.

Az Alyaum című lap úgy értesült, hogy már a szerződést is alírta a horvát válogatottal vb-ezüst- és -bronzérmes, a Real Madriddal háromszoros spanyol bajnok és ötszörös Bajnokok Ligája-győztes középpályás, aki 2018-ban megszakítva a nagy Messi-Ronaldo sorozatot az Aranylabdát is elnyerte.

Ugyancsak a lap információi szerint "a nagyon közeli jövőben" be is jelentik Modric érkezését a Rijádi klubnál. Van, ahol már azt is tudják, hogy két és fél évre ír alá a horvát, évi 40 millió eurós fizetésért.

A 37 éves játékos 2012 óta a Real Madrid játékosa, idén nyáró lejáró szerződését azonban még nem hosszabbította meg, miután nem egyeznek a folytatásról alkotott elképzelései a klubvezetés vágyaival.

Modric 2012 és 2018 között csapattársa volt Madridban Cristiano Ronaldónak, akinek leigazolását december 29-én jelentette be az al-Nasszr, másfél hónappal azt követően, hogy a portugált kirúgta a Manchester United.