Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Southampton mindenben megegyezett az argentin Racing Clubbal a 20 éves tehetséges támadó, Carlos Alcaraz leigazolásáról.

César Luis Merlo értesülései szerint a Premier League utolsó helyén álló Southamptonban folytatja pályafutását az Carlos Alcaraz, akiért az angolok 14+1 millió eurót fizetnek, és jövőbeli eladási árának 15 százaléka is játékos nevelőcsapatát illeti.

Carlos Alcaraz kedden érkezett meg Angliába, így hamarosan átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését új csapatánál, ami a hírek szerint 2027-ig szól. A Buenos Aires-i klub már meg is erősítette a labdarúgó távozását.

Alcaraz 2020 januárjában mutatkozott be a felnőttek között, fiatal kora ellenére pedig csapata alapembere volt. A 2022-es naptári évben 42 tétmérkőzésen kilenc gólt szerzett, ugyanakkor a Boca Juniors elleni Trofeo de Campeones az ő tiszteletlen gólöröme miatt szakadt félbe, miután a nézők provokálása után az ellenfél játékosai megtámadták őt, akik közül a játékvezető annyit kiállított, hogy nem folytatódhatott a mérkőzés.

Carlos Alcaraz a Premier League-ben folytatja pályafutáésát Forrás: AFP/Alejandro Pagni

Korábban többek közt az Atlético Madrid, a Sevilla, a Juventus, az Arsenal, a Tottenham, az Inter és az AC Milan megfigyelői egyaránt figyelemmel kísérték a fejlődését.