Vágólapra másolva!
A Real Madrid jelenleg Szaúd-Arábiában tartózkodik a Barcelona elleni Spanyol Szuperkupa döntője miatt. A spanyol csapat aranylabdás támadója, Karim Benzema többek között a szaúdi al-Nasszr együtteséhez szerződő Cristiano Ronaldoról és kettejük kapcsolatáról is beszélt.

Cristiano Ronaldo a napokban kihasználta az alkalmat és meglátogatta korábbi csapata, a Real Madrid rijádi edzését, ahol elbeszélgethetett egykori csapattársaival. A Barcelona elleni Spanyol Szuperkupa döntő előtti sajtótájékoztatón a fővárosi csapat részéről Karim Benzema válaszolt az újságírók kérdéseire, és természetesen szóba került a portugál klasszis is.

Nem volt időm köszönni neki, de bízom benne, hogy holnap látom majd a döntőn, és tudok vele beszélgetni a stadionban" – mondta a portugál legendával való kapcsolatáról Benzema, aki a saját formájáról is szót ejtett.

Benzema nem akarja a közösségi médiában bizonygatni a barátságát Ronaldóval Forrás: AFP/Franck Fife

"Visszatértem, és természetesen jó munkát végeztem ahhoz, hogy visszanyerjem régi formámat. Játszottam, betaláltam, és még gólpasszt is adtam. Újra itt vagyok, és nagyon boldogan. Remélem, hogy még segítségére lehetek a csapattársaimnak. Azért vagyok a Realnál, hogy kiélvezzek minden egyes pillanatot, edzést. Nem tudom, hogy még meddig leszek itt, de amíg tart, mindenképpen kiélvezem. Szeretnénk megnyerni a szuperkupát" – mondta Benzema a Barcelona elleni mérkőzés előtt.