Vágólapra másolva!
82 éves korában a Sao Paulo-i kórházban meghalt a labdarúgás egyetlen háromszoros világbajnoka, a brazil Pelé. A pénteki napon a Fekete Gyöngyszem távozása uralta a sajtót, de sajnos más drámai hírek is érkeztek. December 28-án a ralisok évzáró versenyén az első szakaszt előfutóként teljesítő Kaposi Lászlónak a célba érkezést követően megállt a szíve. Az 59 éves versenyző haláláról azóta újabb drámai részletek derültek ki. Angliát is megrázta egy halálhír: A harmadosztályban szereplő Wycombe Wanderers támadóját, Tjay De Barrt kórházba szállították, miután a Plymouth Argyle elleni, 1-0-s vereséggel végződő meccsen összeesett a pályán. A nap pénteki nap végén aztán az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo gondoskodott róla, hogy ismét a középpontba kerüljön, ugyanis elfogadta a szaúdi élvonalban szereplő Al-Naszr csillagászati fizetést kínáló szerződésajánlatát.

A Dél-Amerikai Labdarúgó-szövetség (CONMEBOL) tervei szerint lecserélnék a válogatott mezén található három csillagot. Helyükre pedig három szív kerülne, amivel a Tres Coracoes (Három Szív) nevű városban született Pelére emlékeznének. A csillagok helyett a szívek a 2023-as Copa Américán szerepelnének a válogatott mezén.

Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Wycombe Wanderers támadóját, Tjay De Barrt kórházba szállították, miután a Plymouth Argyle elleni, 1-0-s vereséggel végződő meccsen összeesett a pályán. A 22 éves gibraltári válogatott játékost a Home Park pályáján kellett ellátni, miután a lefújást követően a földre esett, amikor senki nem volt körülötte.

December 28-án a ralisok évzáró versenyén az első szakaszt előfutóként teljesítő Kaposi Lászlónak a célba érkezést követően megállt a szíve. Az 59 éves versenyző haláláról azóta újabb drámai részletek derültek ki, ugyanis Kapos az utolsó útján is a társát óvta.

Cristiano Ronaldo pózol új csapata mezével Forrás: AFP/-

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo elfogadta a szaúdi élvonalban szereplő Al-Naszr csillagászati fizetést kínáló szerződésajánlatát. A portugál sztár két és fél évre írt alá a kilencszeres bajnok szaúdi csapathoz, évente 75 millió dollárt fog keresni, amivel a világ legjobban kereső focistája lesz.