Vágólapra másolva!
A két ünnep között sem áll meg az élet. Karácsony utáni második munkanapra is több jutott sajnos halálhírből, de a rossz pillanatok sorának itt még nem volt vége, Tyson Fury és a szexi golfozónő, Paige Spiranac is nehéz napokat élt át, míg Gerard Piqué a családi balhé miatt lehetett mérges. A nemrég véget ért katari focivébé is szolgáltatott még témát: főszerepben Lionel Messi és a pornós, aki a világesemény miatt esett el sok pénztől, ahogy Neymar is bőven szolgáltatott témát. Visszapillantó.

Szívleállás miatt meghalt a Hungaroringen zajló 24. Szilveszter-ralin a mezőnyt felvezető előfutóként részt vevő Kaposi László.

Szörnyű tragédiáról számolt be a brit média: halálra késelték angol amatőr ligában játszó focistát, Cody Fishert egy birminghami szórakozóhelyen.

Cody Fishert halálra késelték Forrás: Twitter

Ezek mellett is több olyan hír akadt sajnos, ami nem igazán szívmelengető. Ott volt Gerard Piquéék családi balhéja, a szexi amerikai golfozónő, Paige Spiranac a Twitter-oldalán jelentette be, hogy karácsony előtt csomót találtak a mellében, de néhány nappal a Derek Chisorával vívott utolsó meccse előtt nagyon nehéz pillanatokat él át nehézsúlyú világbajnok, Tyson Fury is. A legendás ökölvívó ugyanis kénytelen a boksznál fontosabb dologra összpontosítani, mivel az édesanyja többször is agyvérzést kapott.

Shakira alaposan kitolt Gerard Piquével Forrás: AFP/Don Emmert

A katari labdarúgó-vb heteiben erősen visszaesett az OnlyFans korhatáros tartalommegosztó oldal forgalma brazil földön. Ezt pedig nem is hagyta szó nélkül a pornós Kerolay Chaves.

Az argentinok világsztár focistájának, Lionel Messinek a katari világbajnokságon használt szobáját múzeummá alakították át.

A szobából múzeum lett Forrás: thepenisulaquatar.com

A brazil világsztár, Neymar előbb pimaszkodott az edzésen, majd a bohóckodásáért kis híján megfizetett a Paris Saint-Germain a Strasbourg csapata ellen a francia bajnokság 16. fordulójában.

Na és ne feledkezzünk el a Haaland-showról sem, amelynek köszönhetően a Manchester City a Premier League 16. fordulójában idegenben győzte le 3-1-re a Leeds United csapatát.