Gyászol a magyar és a nemzetközi sportvilág, Cristiano Ronaldo luxusajándékot kapott

fbl Horizontal, Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
(FILES) In this file photo taken on January 22, 2019 Juventus' forward and former Real Madrid player Cristiano Ronaldo leaves with his Spanish girlfriend Georgina Rodriguez after attending a court hearing for tax evasion in Madrid. - Cristiano Ronaldo and his partner Georgina Rodriguez announced on April 18 that their newborn baby son has died. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem telt eseménytelenül karácsony másnapja sem, amikor ugyan halálhírből több volt a szokásosnál, ám nagyszerű meccsekkel újraindult a Premier League is. Visszapillantó.

A nap elején sorra érkeztek a tragikus hírek, ugyanis néhány órán belül a Juventus korábbi futballistája, a világ legeredményesebb amerikai golfozónője és a magyar röplabdázás legendája is életét vesztette.

Cristiano Ronaldo fényképen és videón is megmutatta, hogy milyen ajéndékot kapott a barátnőjétől: a 300 ezer fontos luxusautó nem az első az új csapatot kereső portugál focista garázsában.

Cristiano Ronaldót luxusautóval ajándékozta meg Georgina Rodriguez Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

Másfél hónapos szünet után újraindult az egyik topliga, konkrétan az angol labdarúgó-bajnokság, amelyet a szokatlan időpontban megrendezett vb sem akadályozhatott meg abban, hogy megőrizzék a december 26-i meccsnap hagyományait. Kora délután a Tottenham a megalázott Harry Kane-nel a soraiban egyenlített kétgólos hátrányból, a Crystal Palace meccsén a brutalitás volt a főszerepben, este pedig a Liverpool és az Arsenal is ugyanolyan arányban tudott nyerni.