Meg kellett szakítani a felvételt, sírva fakadt a Manchester United korábbi játékosa - videó

di maria, 2:1
Manchester United's Spanish midfielder Ander Herrera celebrates scoring their second goal with Manchester United's English defender Tyler Blackett (2nd R) and Manchester United's Argentinian midfielder Angel Di Maria (R) during the English Premier League football match between Manchester United and Queens Park Rangers at Old Trafford in Manchester, north west England on September 14, 2014. AFP PHOTO/PAUL ELLIS RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Ander Herrera sírva beszélt arról, hogy hagyta el a Manchester United csapatát. Egy podcast felvétele közben nem tudott uralkodni magán, meg is kellett szakítani a felvételt.

A Manchester United korábbi középpályása igazi közönségkedvenc volt az angol csapatnál, ahol 189 meccsen lépett pályára. Nyert FA-kupát, Ligakupát és Európa-ligát az Old Traffordon töltött öt szezonja alatt.

2019-ben távozott, amikor lejárt a szerződése és ingyen lett a Paris Saint-Germain focistája, majd idén nyáron az Athletic Bilbaóba igazolt kölcsönbe,

A Manchester United podcast-műsorában mesélt arról, hogy nem szeretne semmi rosszat mondani a klubról, de rosszul esett neki, amikor nem kapott új szerződést, azt követően, hogy az év játékosának választották. Herrera végül akkor fakadt sírva, mikor arról kérdezték, milyen érzelmeket váltott ki belőle a távozás.

Herrea végül csak hónapokkal a távozása, vagyis a szerződése lejárta előtt kapott új ajánlatot, amit már nem akart elfogadni.