Egyszerre néz ki bohócnak, bankrablónak és hajléktalannak az NBA egyik legnagyobb sztárja - videó

James Harden, Khloe Kardashian exei
PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - OCTOBER 05: James Harden #1 of the Philadelphia 76ers dribbles during the first quarter against the Cleveland Cavaliers at Wells Fargo Center on October 05, 2022 in Philadelphia, Pennsylvania. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Tim Nwachukwu/Getty Images/AFP (Photo by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap kora este a Philadelphia 76ers a New York Knicks vendége lesz az NBA-ben. A Sixers egyik legnagyobb sztárja meg is adta a módját az érkezésnek.

A Knicks otthona, a Madison Square Garden az amerikai sportélet igazi fellegvára, azaz illik megadni a módját, ha az ember átlépi a küszöbét. Így gondolhatta ezt a 10-szeres All-Star-válogatott, 2018-ban az alapszakasz legértékesebb játékosának választott James Harden is. A Philadelphia 76ers sztárja ezt a szerelést találta méltónak az érkezéshez: