Kiengedték a börtönből a Paul Pogbától védelmi pénzt követelő testvérét

Horizontal FOOTBALL BUST JOY GESTURE DANCE
Paul Pogba (balra) és Matias Pogba egyhamar nem fognak együtt ünnepelni
Vágólapra másolva!
A Daily Mail értesülése szerint három hónap után kiengedték a börtönből Mathias Pogbát, a francia világbajnok Paul Pogbának a testvérét, akit a Juventus sztárjátékosa azzal vádolt meg, hogy a társaival karöltve 11 millió fontot követeltek tőle védelmi pénzként.

Mathias Pogba ügyvédje, Me Yassine Bouzrou megerősítette védence szabadlábra helyezését a Le Parisiennek. Az angol lap értesülései szerint Mathias Pogbát úgy helyezték szabadlábra, hogy nem léphet kapcsolatba testvérével és édesanyjával sem, ráadásul nem hagyhatja el Franciaországot és nem használhatja a közösségi médiát.

Mathias Pogbát szeptemberben tartóztatták le, majd vádat emeltek ellene a testvére ellen elkövetett állítólagos zsarolás miatt.

Paul Pogba (balra) és Matias Pogba egyhamar nem fognak együtt ünnepelni Forrás: AFP/Joaquin Sarmiento

A Juventus klasszisa, Paul Pogba azt állította, hogy az a bűnbanda, amelynek saját testvére is tagja volt, 11 millió fontot követelt tőle. A 29 éves játékos azt állította, hogy a banda 13 évre visszamenően kérte tőle ezt az összeget, amelyet védelmi pénznek neveztek.

Pogba azt is elmondta, hogy a bűnbanda az év elején Párizs egyik külvárosába, Lagny-sur-Marne-be hurcolta őt. Két gépkarabéllyal felfegyverzett csuklyás férfi volt az elkövető, de a csoportban feltűntek a futballista gyerekkori barátai is. Ezek az emberek azt kérték számon rajta, hogy gazdag sportolóként egyáltalán nem segítette őket anyagilag az elmúlt években.

Mathias Pogba ragaszkodott az ártatlanságához, az ügyvédje pedig azt mondta, hogy teljesen ismeretlen számára a bátyja elleni zsarolási kísérlet.