A brazil sztárfocista a vb-kudarc után távozhat a klubjától is? - a felesége reagált

fbl Horizontal
(From L) Brazil's defender #14 Eder Militao, Brazil's defender #24 Bremer, Brazil's defender #04 Marquinhos, Cameroon's defender #25 Nouhou Tolo, Brazil's midfielder #15 Fabinho and Cameroon's midfielder #08 Andre-Frank Zambo Anguissa fight for the ball during the Qatar 2022 World Cup Group G football match between Cameroon and Brazil at the Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 2, 2022. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Fabinho felesége, Rebeca Tavares reagált azokra a sajtóhírekre, amelyek a középpályást a Liverpooltól való nyári eligazolással hozták összefüggésbe.

A brazil középpályás 2018-ban igazolt Angliába a Monacóból, ebben a szezonban azonban a csapatához hasonlóan nem találja a formáját, így a világbajnokságon is mindössze a gyakorlatilag tét nélküli, Kamerun elleni összecsapáson számított rá a szövetségi kapitány.

A Liverpool-szurkolóknál kérdések vetődtek fel Fabinho maradásával kapcsolatban, több helyen már azt pedzegetik, hogy a már régóta kiszemelt dortmundi Jude Bellingham, vagy

a Fiorentina marokkói játékosa, Sofyan Amrabat kerülhet a 29 éves középpályás helyére,

aki vele azonos poszton játszik.

Fabinho eligazolásának hírére felesége,

Rebeca Tavares rövid, de annál velősebb hozzászólást, egy nevető emojit írt a liverpooliak bejegyzéséhez.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!