Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb részletek derültek ki: Ronaldo a tulajdonosokat és volt csapattársait is kritizálta

fbl Horizontal
Ronaldo 20 évvel és 2 nappal az első gólja után lőtte be a 700. találatát klubszinten
Vágólapra másolva!
Újabb részletek derültek ki abból az interjúból, amit Cristiano Ronaldo adott Piers Morgan újságírónak. A 90 perces beszélgetést még le sem adták, abból csak részletek drültek ki, de máris óriási a botrány az ötszörös aranylabdás körül.

A portugál interjújából már vasárnap este mutattak részleteket, de Morgan folytatta a felvezetését a teljes anyagnak. Ezúttal a United tulajdonosai, a Glazer család, valamint a korábbi csapattársak voltak terítéken.

Cristiano Ronaldo elmondta, a klubvezetők nem hittek neki nyáron, amikor kislánya betegsége miatt nem vett részt a csapat nyári felkészülésén.

Ennek ellenére a klub júliusban külön közleményt adott ki, melyben arról írt, hogy Ronaldo családi okok miatt extra szünetet kap.

Cristiano Ronaldo kritizálta a klub tulajdonosait is, az amerikai Glazer családot. Ezzel a húzással a szurkolónak is kedveskedik, hiszen a hatalomátvétel óta tüntetnek ellenük, amiért főleg csak kiveszik a pénzt a klubból, és nem fejlesztik azt.

Cristiano Ronaldo az Everton ellen lőtte egyetlen őszi bajnoki gólját Forrás: AFP/Oli Scarff

„A klub tulajdonosai nem foglalkoznak a klubbal. Úgy értem a profi sporttal. A Manchester United egy marketingklub, a marketingből szedik össze a pénzüket. A sport része nem igazán érdekli őket" – mondta Ronaldo, aki állítása szerint sosem beszélt még velük.

„A szurkolóknak mindig igazuk van, és tudniuk kell az igazságot. Tudniuk kell, hogy a játékosok a legjobbat akarják a klubnak, ahogy én is. Ezért jöttem ide, ezért szeretem ezt a klubot, de vannak belső dolgok, ami miatt nem tudjuk elérni a City, a Liverpool vagy már az Arsenal szintjét. Komplikált a helyzet, de szerintem két-három évig nem lesz ott a United" – mondta Ronaldo, aki korábbi csapattársaiba is beleszállt.

Wayne Rooney-t már korábban kritizálta, a szakértőként dolgozó Gary Neville-t pedig levegőnek nézte, miután korábbi csapattársa kritizálta, amiért Ronaldo nem volt hajlandó pályára lépni a Tottenham elleni bajnokin.

„Ők nem a barátaim.

Könnyű kritizálni, ha ez a feladatuk a tévében, akkor ezt kell tenniük, hogy híresebbek legyenek. Az én nevemmel tudnak előrébb jutni, nem hülyék. Ezzel együtt kell élnem. Nem könnyű ezt olyanoktól hallgatni, akikkel együtt voltam az öltözőben, de emiatt nem alszom rosszul" – mondta Ronaldo, aki közben már csatlakozott a portugálok világbajnoki keretéhre és Twitteren adott hírt magáról.

„Teljes fókusz a portugál válogatotton. Egységes csoport, egyszerű cél: a portugál emberek álmának megvalósítása" – írta a képhez.

A teljes interjút két részletben vetítik majd le, szerda és csütörtök este.

Mindent egy helyen az Eb-ről