Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Saját csapattársait is megdöbbentette Cristiano Ronaldo

fbl Horizontal
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag (2nd L) gives instructions to Manchester United's Dutch midfielder Donny van de Beek (R), Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo (C) and Manchester United's Portuguese defender Diogo Dalot (L) at half time in the English Premier League football match between Aston Villa and Manchester Utd at Villa Park in Birmingham, central England on November 6, 2022. (Photo by Geoff Caddick / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo döbbenetes interjújáról senki sem tudott, a Manchester United vezetői és játékosai is csak a Fulham elleni meccs után, a sajtóból értesültek.

Az angol Sky Sports riportere, Kaveh Solhekol szerint Erik ten Hag és a csapat játékosai is csalódottan vették tudomásul az elhangzottakat, és főleg az időzítése miatt, hiszen az interjú akkor került nyilvánosságra, amikor a csapat a Fulham elleni bajnokit követően indult volna haza Londonból.

Cristiano Ronaldo nyilvánosan kritizálta a saját csapatát és edzőjét Forrás: AFP/Adrian Dennis

A klub érthetően vizsgálja a lehetőségeket Ronaldóval kapcsolatban, de egyelőre senki nem éri, miért mondta, amiket mondott. Mindenki csalódott, amiért ennyire tiszteletlen volt a klubbal, a menedzserrel és a csapattársaival szemben.

Ronaldóval a hírek szerint csütörtökön közölték, hogy a kerete kerül majd a Fulham elleni bajnokin, de a portugál beteget jelentett. Soha senki nem volt tiszteletlen Ronaldóval, akkor sem, amikor el akart igazolni és akkor sem, amikor nem volt hajlandó pályára lépni a Tottenham elleni bajnokin.

Mindent egy helyen az Eb-ről