Dühösen szidta a bírót és a riporter kérdésétől is felháborodott a Paks edzője - videó

Vágólapra másolva!
A Ferencváros 3-2-re legyőzte a Paksot a Groupama Arénában. A mérkőzés után a vendégcsapat edzője, Waltner Róbert nagyon ideges volt és a játékvezető tevékenységét minősítette, majd még dühösebb lett a riporter egyik kérdése miatt.

"Az első gólnál Szabó Jani belehibázott, a második gól meg idegesítő. Egy ilyen tizenegyest? Lehet, hogy hozzáért, de hol van a következetesség? Mi elmegyünk Zalaegerszegre, van két VAR-szituáció, hogy a beadásnál belekönyökölnek a Papp Kristóf arcába, az mehet tovább, úgy megnézi a VAR-t a játékvezető. Utána Papp Kristóf átveszi a labdát, és igaz, hogy nincs nagy fault, ahogyan ez sem volt nagy. Odaböknek neki, megnézik a VAR-ral, és mehet tovább a játék.

mondta dühösen a Ferencváros elleni vereség után az M4 Sport riporterének Waltner Róbert.

A következő kérdésre, hogy a vereség ellenére kijelenthető-e, hogy a Paks kezd kijönni a gödörből, elképesztően dühösen reagált a Paks edzője.

"Ez a gödör olyan, ha egy csapat kikap egyszer, akkor kikapott egyszer. Amikor másodszor kap ki, akkor már azt írják, gödörbe került. Játszol mondjuk a Videotonnal egy ikszet, nagyon jól is játszottál, neked is állt a meccs, aztán jön a harmadik meccs, kikapsz, akkor mi van? Egy mélyebb gödörben vagy? Egyáltalán mekkora ez a gödör? Ha egy csapat kikap kétszer, akkor tényleg gödörben van? Mert mi van akkor, amikor nyerünk hármat? Akkor szárnyal a csapat? Én ilyen nem hallottam, nem olvastam. Mi a gödör? Az én csapatom ott 5-0-ra nyert. A Videotonnal úgy ikszeltünk, hogy nagyon jó játékosállománya van. Most, a nemzetközi porondon nagyszerűen teljesítő Fradi ellen játszottunk egy ilyen 3-2-t, hogy közel álltunk az ikszhez?

mondta haragosan Waltner.

Waltner Róbert nyilatkozata a linkre kattintva megtekinthető.