Óriási botrány Iváncsán: fojtogatták és leköpték az iváncsai szurkolók a Honvéd játékosát

Iváncsa KSE,
Vágólapra másolva!
Óriási botránnyal ért véget a labdarúgó NB III Közép csoportjának 15. fordulójában rendezett Iváncsa KSE - Honvéd-MFA II bajnoki mérkőzés.

A Magyar Kupa 4. fordulójában a címvédő, és Európa-liga-nyolcaddöntős Ferencváros búcsúztatásával elmúlt évek talán legnagyobb meglepetését okozó Fejér megyei együttes a tabella 2. helyén állva fogadta a forduló előtt a 9. helyen álló Honvéd-MFA II csapatát.

A mérkőzés nem várt forgatókönyv szerint alakult, ugyanis a vendégek az 1-1-es félidő után kiütéses, 5-1-es győzelmet arattak. Amit igen rosszul viselt néhány iváncsai drukker. A Honvéd által kiadott közlemény szerint két játékosukat is inzultálták a helyi szurkolók.

"A lefújást követően egy iváncsai drukker beszaladt a pályára, ahol torkon ragadta játékosunkat, Nagy Zoltánt, majd egy rendezőt vitt földre, amely után kivezették a létesítményből. A történtek sajnos itt még nem értek véget, mivel egy másik hazai néző a játékoskijáróban (!) leköpte az ötödik gólunkat szerző Christian Gomist (aki a játékvezetői jelentés szerint az inzultus után visszament pályára a csapattársaihoz és szamárfület mutatott a drukkerek felé)" - olvasható a fővárosi klub honlapján.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében február 8-án a Budafoki MTE-t fogadó Iváncsára alighanem büntetés vár a történtek után.