Bale megint hős lett, sörrel locsolták a sajtótájékoztatón - videó

Philadelphia Union v Los Angeles Football Club: - 2022 MLS Cup Final GettyImageRank1 Color Image soccer major league soccer bestof topix Horizontal SPORT
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 05: Gareth Bale #11 of Los Angeles FC sprays champagne after defeating Philadelphia Union in a penalty shootout during the 2022 MLS Cup Final at Banc of California Stadium on November 5, 2022 in Los Angeles, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP (Photo by KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union 3-3-as végeredményt követően, 11-es párbajban elbukta az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) nagydöntőjét a Los Angeles FC együttesével szemben. A magyar válogatott játékos gólt szerzett a rendes játékidőben, de a 11-esét kihagyta. A találkozó hőse a Real Madrid csapatával öt BL-trófát nyert Gareth Bale volt, aki a hosszabbításban a gyönyörű fejesgóljával a sírból hozta vissza a meccset a Los Angeles-i csapat számára. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón aztán a walesi legendát sörrel öntötték nyakon az ünneplő csapattársai.

A 33 éves Gareth Bale a hosszabbítás 128. percében fejelt gólt a Philadelphia Union elleni meccsen, ezzel ez lett az MLS történetének legkésőbb született találata.

Bale-nek egyébként 2023 júniusáig van szerződése a Los Angeles-i csapattal, de könnyen lehet, hogy a katari világbajnokság után bejelenti majd a visszavonulását.