Zöldfülű edzőt neveztek ki a Premier League-ben szereplő Southampton élére

Middlesbrough v Luton Town - Sky Bet Championship Season 2020-1 Football League Saturday 5th March 2022 Middlesbrough vs Luton Town Soccer Sky Bet Championship Luton Town Manager Nathan Jones Sky Bet Championship match Saturday 5th March Riverside Stadium
Luton Town Manager Nathan Jones during the Sky Bet Championship match between Middlesbrough and Luton Town at the Riverside Stadium, Middlesbrough on Saturday 5th March 2022. (Photo by Michael Driver/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az élvonalbeli tapasztalattal nem rendelkező Nathan Jonest nevezte ki csütörtökön vezetőedzőnek a Premier League-ben szereplő Southampton labdarúgócsapata.

A klub bejelentése szerint az eddig a másodosztályú Luton Townt irányító szakemberrel három és féléves szerződést kötöttek.

Nathan Jones most az élvonalban is kipróbálhatja magát Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

"Büszke vagyok arra, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Mióta elkezdtem edzősködni, arról álmodtam, hogy a Premier League-ben dolgozhassak"

- fogalmazott a 49 éves walesi tréner, aki az előző idényben a másodosztály rájátszásába vezette a Lutont, és annak ellenére is megválasztották a Championship legjobb edzőjének, hogy a playoff elődöntőjében alulmaradt a Huddersfield Townnal szemben.

Jones elődjének, az osztrák Ralph Hasenhüttlnek közel négy év után, hétfőn köszönték meg a munkáját, miután a Szentek csak a 18. helyen állnak az angol bajnokságban.
Jones szombaton - a világbajnokság miatti szünet előtti utolsó fordulóban - a Liverpool ellen debütál új csapata kispadján.