Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az NB I 13. fordulójában a Zalaegerszeg ellen aratott 2-1-es győzelem után Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros edzője elégedetten nyilatkozott. Különösen a három nappal korábban lejátszott, Monaco elleni Európa-liga-mérkőzés tükrében értékelte nagyra játékosai teljesítményét.

Az első újságírói kérdés természetesen az 50. percben egy összefejelés után hordágyon azonnal az orvosi szobába vitt Franck Boli állapotára vonatkozott, de az orosz szakember még nem tudott pontos információkkal szolgálni.

"Még nem tudom pontosan, mi van Bolival, remélem, hogy nem komoly, még várunk az eredményekre" – kezdte a legfontosabbal Sztanyiszlav Csercseszov a találkozó után. Annyit még hozzátettek a klub részéről, hogy az elefántcsontparti csatárt kivizsgálásra kórházba szállították.

"Ami a meccset illeti, pontosan ilyen nagy iramú mérkőzésre számítottam. Tudtuk, hogy a ZTE minden ellenfele ellen kompromisszumok nélkül játszik,

A ZTE jól kontrázott, ahogy egyébként mi is. Félidőben azt beszéltük meg, hogy nem szabad egyszerű helyzetekben hibáznunk, és próbáljuk meg minden támadásunkat kapura lövéssel befejezni, hogy ne tudják lendületből ránk hozni a labdát.

Mindent egy helyen az Eb-ről