Ez lenne ám a nagy meglepetés: ide igazolhat a télen Cristiano Ronaldo

fbl Horizontal, Cristiano Ronaldo, Manchester United
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Europa League group E football match between Cyprus' Omonia Nicosia and England's Manchester United at GSP stadium in the capital Nicosia on October 6, 2022. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo vasárnap megszerezte első gólját az angol labdarúgó-bajnokság mostani szezonjában, ezzel pedig csapata, a Manchester United 2-1-re győzött az Everton vendégeként. Ettől függetlenül nem élete formában futballozik a Manchester Unitedben az ötszörös aranylabdás játékos, aki a legfrissebb hírek szerint már januárban távozhat. Meglepő helyről dobhatnak neki mentőövet.

A mostani találat ellenére nem túlzás azt állítani, hogy élete leggyengébb formájában játszik a Manchester Unitedben Cristiano Ronaldo, a vezetőségnek pedig fogytán a türelme, nemrég

Erik ten Hag vezetőedző kijelentette, most már nem fog a portugál távozásának útjába állni.

A szenvedő világklasszisért nem röpködtek nyáron az ajánlatok, a szaúd-arábiai Al-Hilal érdeklődése volt a legkomolyabb. Most azonban a Sun értesülései szerint

a török óriásklub, a Galatasaray kívánságlistáján is rajta van a 37 éves játékos

- írja a Bors.

Cristiano Ronaldo télen a Galatasaray játékosa lehet Forrás: AFP/-

Nem végleges átigazolásról, hanem féléves kölcsönszerződésről lenne szó, ami azt jelentené, hogy jövő nyáron ingyen távozna Angliából a támadó.

A klub elnöke, Erden Timur egyelőre tagadta ezeket a pletykákat, ám az elmúlt hónapok átigazolásai után (Dries Mertens, Juan Mata és Mauro Icardi is náluk játszik) nem lenne meglepő, ha Ronaldo is piros-sárga mezt öltene.