Döbbenetes öngólt hoztak össze a Monaco focistái a Fradi El-csoportjában - videó

Trabzonspor vs Monaco - UEFA Europa League Group H,Monaco,Senol Gunes Sports Complex,Soccer match,Trabzon,T Horizontal
TRABZON, TURKIYE - OCTOBER 13: Nubel (C) of Monaco is seen during the UEFA Europa League Group H soccer match between Trabzonspor and Monaco at the Senol Gunes Sports Complex in Trabzon, Turkiye on October 13, 2022. Hakan Burak Altunoz / Anadolu Agency (Photo by Hakan Burak Altunoz / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-liga H csoportjában - amelyet 9 ponttal a Ferencváros vezet - megrendezett Trabzonspor-AS Monaco mérkőzésen a francia csapat védője, Malang Sarr elképesztő öngólt vétett.

A török együttes az első félidő végén szerzett vezetést, ám nem lehet azt mondani, hogy nagyon meg kellett volna dolgozniuk a gólért, ugyanis a Monaco focistáitól ajándékba kapták az előnyt.

Egy hazaadott átadás után a franciák kapusa, Alexander Nübel hatalmas erővel passzolt csapattáráshoz, Malang Sarrhoz, aki erre egyáltalán nem számított, és a testéről védhetetlenül vágódott a kapuba a labda.

A Trabzonspor erőre kapott, a Monaco pedig összezuhant a góltól, a mérkőzést 4-0-ra megnyerték a törökök.

Az Európa-liga H csoportját a szenzációsan menetelő Ferencváros vezeti 9 ponttal, második helyen 6 ponttal a Trabzonspor áll, a harmadik szintén 6 ponttal a Monaco, míg a negyedik a 3 pontos Crvena zvezda négy forduló után.