Különleges mezben lép pályára a Barcelona az El Clásicón - kép

FC Barcelona v Inter - UEFA Champions League 2022, Barcelona, October, Soccer, Spain, Sports, UEFA,Camp Nou s Horizontal
BARCELONA, SPAIN - OCTOBER 12: Barcelona's French forward Ousmane Dembele (R) celebrates during the UEFA Champions league football match between FC Barcelona vs Inter at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 12, 2022. Adria Puig / Anadolu Agency (Photo by Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap délután rendezik meg a futballvilág egyik legnagyobb rangadóját, az El Clásicót. A Real Madrid és a Barcelona fej-fej mellett állnak a La Liga élén, így kiélezett összecsapás várható a Santiago Bernabéu Stadionban. A katalán csapat számára azért is lesz különleges a mérkőzés, mert olyan mezben lépnek pályára, amilyenben korábban még soha.

A Barcelona szerződésben áll a Spotify zenei streamingszolgáltatóval, de ezúttal nem a svéd cég szimbóluma fog megjelenni a mezükön, hanem egy bagoly, amely a kanadai rapper, Drake logója. A 35 éves, négyszeres Grammy-díjas zenész lett az első, akinél a Spotify-meghallgatások száma elérte az 50 milliárdot, és a rapper tiszteletére fog megjelenni az embléma a Barca mezén.

A klub így szeretné a zenét és a futballt egymáshoz közelebb hozni, valamint népszerűsíteni.

Az nso megírta, hogy a katalán együttes nemcsak a különleges mezzel hívja fel Drake sikerességére a figyelmet, ugyanis a focisták a bemelegítés során egy speciális pólót viselnek majd, melynek hátán Drake neve és az 50-es szám lesz látható, míg elöl a Spotify logója.

Egyelőre kérdéses, hogy sikert vagy balszerencsét hoz majd a Barcának Drake neve. A rapperrel kapcsolatban az a hír járja, hogy akinek szurkol vagy akivel közös képet készít, az a játékos vagy csapat általában hamar elbukik.