Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban megrendezett Sheffield United-Blackpool mérkőzés nem mindennapi feszültésget és drámát hozott. A botrányba fulladó meccsen 6 gól esett és 4 focistát állított ki a játékvezető.

Már az első félidő is rengeteg eseményt hozott a mérkőzésen, ekkor 2-2 állt az eredményjelzőn. A vendég együttes a második játékrész elején megszerezte a vezetést, majd a meccs végén elszabadult a pokol. A Blackpool két játékosát is második sárgával állította ki a bíró a hajrában, így a 81. percben már kettős emberelőnyben voltak a hazaiak.

Már a második piros lapnál is balhéztak egymással a focisták, a későbbiekben pedig egyre nőtt a feszültség. A Sheffield a 88. percben 11-est lőhetett, de Brewster a kapufát találta telibe, aztán egy gólt les miatt, egy jogos büntetőt pedig kezezés miatt nem adott meg a bíró a hazaiaknak. A 98. percben aztán megtört a jég, a Sheffield egy szép kapáslövéssel egyenlített, utána viszont botrányos jelenetek játszódtak le.

A lefújást követően többen is egymásnak estek, a nagy tömegben a Sheffield kapusa, Foderingham összeverekedett a Blackpool középpályásával, Lavery-vel, és hatalmas káosz alakult ki a pályán.

A bíró végül mindkét balhézó futballistát kiállította, a botrányba fulladó meccs 3-3-as döntetlent és 4 piros lapot hozott.