Alexis Sánchez sem hitt a szemének: az év egyik legnagyobb mentését mutatta be a BL-ben a német csapat focistája - videó

Eintracht Frankfurt - Olympique Marseille Sports Alexis Sánchez Alexis Sanchez Hrvoje Smolcic Hrvoje Smol?i? soccer Horizontal CHAMPIONS LEAGUE, Hrvoje Smolcic
26 October 2022, Hesse, Frankfurt/Main: Soccer: Champions League, Eintracht Frankfurt - Olympique Marseille, Group stage, Group D, Matchday 5, Deutsche Bank Park: Marseille's Alexis Sanchez (l) against Frankfurt's Hrvoje Smolcic. Photo: Sebastian Gollnow/dpa (Photo by Sebastian Gollnow / Deutsche Presse-Agentur GmbH / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Európa-ligában címvédő Eintracht Frankfurt 2-1-re győzte le az Olympique Marseille-t, így a német csapat is megőrizte a záróforduló előtt az esélye a továbbjutásra a a labdarúgó Bajnokok Ligája D csoportjában. A hazaiak sikeréhez a gólok mellett kellett a jó védekezés is, ebből mutatott be egy fantasztikusat Hrvoje Smolcic.

A Frankfurt védője, Hrvoje Smolcic 2-1-s frankfurti vezetésnél mentett egy bal oldali beadást követően hatalmasat. A 22 éves horvát védő bevetődve rúgta ki a labdát a hosszún érkező Alexis Sanchez elől, aki minden bizonnyal könnyedén egyenlített volna.