Elképesztő mérkőzésen kapott ki az Atlético Madrid - videó

Horizontal
Cadiz's Spanish forward Ruben Sobrino (C) celebrates after scoring his team's third goal during the Spanish league football match between Cadiz CF and Club Atletico de Madrid at the Nuevo Mirandilla stadium in Cadiz on October 29, 2022. (Photo by JORGE GUERRERO / AFP)
Vágólapra másolva!
A tabella harmadik helyén álló Atlético Madrid fordulatos mérkőzésen kapott ki a kiesőjelölt Cádiz vendégeként 3-2-re a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.

A hazaiak az 1. és a 81. percben szerzett gólokkal már-már győztesnek látszottak, ám a fővárosiak a 85. és a 89. percben elért találatokkal kiegyenlítettek. Mégsem lett a vége döntetlen, mert a cádizi Ruben Sobrino a hosszabbításban, a 98. percben bevette a madridiak kapuját.

Az Atlético szlovén kapusa, Jan Oblak ugyanakkor rekordot állított be: a fővárosiaknál legtöbb meccsen szerepelt légiósok örökrangsorában beérte a csapatban 277 mérkőzést játszott uruguayi védőt, Diego Godínt.

A másik délutáni meccsen, amelyen két középcsapat találkozott, Gabriel Veiga vezetést szerzett a vendég Celta Vigónak, ám nem sokkal később kiállították, tízfősre olvadt csapata pedig végül 3-1-es vereséget szenvedett az Almeríától.

La Liga, 12. forduló:
Almería-Celta Vigo 3-1 (0-1)
Cádiz-Atlético Madrid 3-2 (1-0)