A botrányba keveredett Casillas is ott lesz a katari világbajnokságon

spanyolország - chile, vb 2014, b-csoport, Iker Casillas, Andres Iniesta, spanyol válogatott
TOPSHOTS Spain's goalkeeper and captain Iker Casillas (R) and Spain's midfielder Andres Iniesta walk off the pitch after losing their Group B football match against Chile in the Maracana Stadium in Rio de Janeiro during the 2014 FIFA World Cup on June 18, 2014. AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA
Vágólapra másolva!
A világ- és Európa-bajnok kapus mellett egykori válogatottbeli csapattársára, Andrés Iniestára is komoly feladat vár, ugyanis a spanyol RTVE őket kérte fel szakkommentátornak a foci-vb idejére.

Iker Casillas az utóbbi időszakban elsősorban szerelmi életével és Twitter-bejegyzéseivel került a középpontba, ezúttal azonban egy szakmai felkérés érte a korábbi kapust. A volt válogatott kapus Twitter-oldalán előstör megjelent, hogy meleg, aztán törölte a bejegyzést, és azt mondta, feltörték az oldalát. A már visszavonult Casillas mellett a 38 esztendősen is aktív Andrés Iniesta lesz ugyanis az RTVE két szakértője.

„Másképpen fogom megélni, de nagy lelkesedéssel [várom] – mondta a lehetőségről a honfitársához hasonlóan kétszeres Európa- és egyszeres világbajnok Iniesta.