A magyar válogatott focista edzője belerúgott az ellenfél földön fekvő játékosába - videó

Fenerbahce vs Rennes - UEFA Europa League Fenerbahce,Istanbul,October,Rennes,Turkiye,UEFA Europa League,Ul Horizontal
ISTANBUL, TURKIYE - OCTOBER 27: Fenerbahce's head coach Jorge Jesus gives tactics to his players during the UEFA Europa League Group B 5th match between Fenerbahce and Rennes at Ulker Stadium in Istanbul, Turkiye on October 27, 2022. Sebnem Coskun / Anadolu Agency (Photo by Sebnem Coskun / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Szalai Attilával felálló Fenerbahce 5-2-re nyert szombaton a városi rivális Istambulspor otthonában. A mérkőzésen történt egy meglehetősen sportszerűtlen megmozdulás, a Fenerbahce edzője, Jorge Jesus ugyanis belerúgott az ellenfél földön fekvő játékosába, mert azt hitte, hogy szimulál.

A Benfica korábbi trénere a mérkőzés hevében nem tudta visszafogni az indulatait, és amikor az ellenfél egyik játékosa éppen a Fener kispadja előtt sérült meg, akkor a tapasztalt portugál tréner nemes egyszerűséggel belerúgott a játékosba, mondván ne szimuláljon, hanem keljen fel. Mindez a negyedik játékvezető orra előtt történt, de a sportszerűtlen megmozdulásért még csak sárga lapot sem kapott a vendégek trénere.

Ezt követően az Istanbulspor orvosi stábja odarohant az oldalvonalhoz, hogy segítsen a játékosnak, Jesus pedig vélhetően akkor rájött, hogy szimulálásról volt szó, így bocsánatkérően megsimogatta a játékos fejét.

A Fenerbahce nyolcadik győzelmét aratta a török bajnokságban, így már 3 pont az előnye a tabellán a második Adana Demirsporral szemben úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Szalai Attila, a vendégek magyar válogatott védője végig a pályán volt.