Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint az RB Leipzig magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik januárban klubot válthat és a spanyol bajnokságban szereplő Real Sociedadhoz igazolhat.

Már a nyáron is lehetett hallani olyan híreket, miszerint a spanyol klub szerződtetni szerette volna a magyar középpályást, azonban akkor Szoboszlai ügynöke, Esterházy Mátyás cáfolta a híreket.
A footballnews24.it információi szerint viszont a Real Sociedadnál nem tettek le a 21 éves játékos szerződtetéséről, sőt olyannyira komolyan gondolják, hogy januárban ismét megpróbálkozhatnak megegyezni a Lipcsével az esetleges klubváltásról.

A hírek szerint az RB Leipzig 25 millió eurót szeretne kapni Szoboszlaiért, amire minden bizonnyal lenne pénze a baszk csapatnak, hiszen a nyáron 70 millió euró ellenében adta el a svéd válogatott támadót, Alexander Isakot a Newcastle Unitednek.

Szoboszlai Dominikért ismét bejelentkezhet a Real Sociedad Forrás: AFP/Ronny Hartmann



A Leipzignál ugyanakkor edzőváltás történt a közelmúltban, az a Marco Rose ült le a kispadra, akinek számottevő közös múltja van Szoboszlai Dominikkel. A német tréner volt ugyanis Szoboszlai Dominik edzője a Salzburgnál, ahol eleinte ugyan kevés játéklehetőséget adott a magyar játékosnak, utána viszont megkapta a lehetőséget. Rose eddig három találkozón irányította a lipcsei csapatot, Szoboszlai pedig mindegyiken a kezdő volt, tehát vélhetően fontos szerepet szán neki a jövőben.