Vágólapra másolva!
Az Interhez visszatérő belga labdarúgó, Romelu Lukaku megsérült augusztus végén, és a belga válogatott szövetségi kapitánya egy interjúban elárulta, hogy közel a visszatérés.

A csatár combhajlító izma meggyógyul lassan a jelek szerint, legalábbis a szövetségi kapitánya, Roberto Martínez szerint nagyon közeli a visszatérés, noha nem nevezte a támadót a Nemzetek Ligája soron következő mérkőzéseire - olvasható a Nemzeti Sport oldalán.

„Romelu sérülése szépen gyógyul, jól halad a felépülése – idézi a spanyol szakembert a Corriere dello Sport. – Talán egy héten belül elkezdi már az edzéseket az Interrel. Óvatosságból nem hívtuk most be őt a válogatotthoz, jobb nem kockáztatni, mert ha a világbajnokság előtt esne vissza a sérülésébe, az nagyon problémás lenne."

A kapitány és a csatár jóban vannak Forrás: Belga via AFP/Dirk Waem

Lukaku csak kölcsönben van az Internél, vételi opció nélkül, és mint Beppe Marotta, a milánóiak vezérigazgatója elmondta, Thomas Tuchel menesztése nem érinti a csatár jövőjét – Lukaku köztudottan nem ápolt jó viszonyt a német menedzserrel, ezért is hagyta el Londont.